Φωτια Λαυριο - Δήμαρχος Λαυρίου: Από βολές της ΕΒΟ ξέσπασε η φωτιά στο ... / Ειδικότερα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην πούντα ζέσα του δήμου λαυρεωτικής.

Φωτια Λαυριο - Δήμαρχος Λαυρίου: Από βολές της ΕΒΟ ξέσπασε η φωτιά στο ... / Ειδικότερα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην πούντα ζέσα του δήμου λαυρεωτικής.. Ειδικότερα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην πούντα ζέσα του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά ξεκίνησε από το δάσος στην περιοχή νεράκι, που βρίσκεται σχετικά κοντά στην πούντα ζέζα, στον δήμο. Η μεγάλη φωτιά στην περιοχή τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ με εντολή των νίκου χαρδαλιά και στέφανου κολοκούρη θα ξεκινήσει έρευνα για το αν έγινε εμπρησμός. Δείτε δρομολόγια πλοίων για κέα τζιά λαύριο. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Εκκενώθηκαν οικισμοί, κατασκήνωση και ξενοδοχείο. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή νεράκι στο λαύριο πολύ κοντά στην ελληνική βιομηχανία όπλων, που δεν απειλείται άμεσα. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο λαύριο.

Ster's tweet - "#κερατεα #λαυριο #βιλια #φωτια #Πυρκαγια # ...
Ster's tweet - "#κερατεα #λαυριο #βιλια #φωτια #Πυρκαγια # ... from pbs.twimg.com
Οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα επιχείρησαν για να σβήσουν μια φωτιά σε διώροφη κατοικία στο λαύριο. Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο λαύριο. Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες. Εκκενώθηκαν οικισμοί, κατασκήνωση και ξενοδοχείο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Νέα φωτιά στον μαρμαρά χαλκιδικής: Καίει σε δύσβατη δασική έκταση. Φωτιά αυτήν την ώρα κοντά στη βιομηχανία όπλων στο λαύριο.

Με εντολή του δημάρχου καρύστου, εκκενώθηκαν νωρίτερα προληπτικά κατοικίες.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική μετά από φωτιά στο λαύριο. Καίει σε δύσβατη δασική έκταση. Λουκάς από το μέτωπο της φωτιάς. Η μεγάλη φωτιά στην περιοχή τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ με εντολή των νίκου χαρδαλιά και στέφανου κολοκούρη θα ξεκινήσει έρευνα για το αν έγινε εμπρησμός. Ειδικότερα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην πούντα ζέσα του δήμου λαυρεωτικής. Πέμπτη, 16 ιουλίου 2020, 13:17. «είναι μεγάλη φωτιά και ξεκίνησε από εμπρησμό. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Εκκενώθηκαν οικισμοί, κατασκήνωση και ξενοδοχείο. Είδαμε και το όχημα» είπε ο κ. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο.

Η φωτιά είναι πολλά χιλιόμετρα κάλεσε τους πολίτες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται να κατευθύνονται είτε προς λαύριο, είτε. Φωτιά αυτήν την ώρα κοντά στη βιομηχανία όπλων στο λαύριο. Καίει σε δύσβατη δασική έκταση. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα.

Ψυχίατρος Σούρας: "Και οι κοπέλες να ασχοληθούν με το ...
Ψυχίατρος Σούρας: "Και οι κοπέλες να ασχοληθούν με το ... from www.diaforetiko.gr
Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο λαύριο. Η στιγμή που προσθαλασσώνεται καναντέρ (video). Είδαμε και το όχημα» είπε ο κ. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Εκκενώθηκαν οικισμοί, κατασκήνωση και ξενοδοχείο. Όλες οι ειδήσεις για φωτια λαυριο. Νέα φωτιά στον μαρμαρά χαλκιδικής: Φωτιά αυτήν την ώρα κοντά στη βιομηχανία όπλων στο λαύριο.

Η φωτιά σύμφωνα με τον ίδιο κινείται προς τον άγιο κωνσταντίνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή νεράκι στο λαύριο πολύ κοντά στην ελληνική βιομηχανία όπλων, που δεν απειλείται άμεσα. Πέμπτη, 16 ιουλίου 2020, 13:17. Με εντολή του δημάρχου καρύστου, εκκενώθηκαν νωρίτερα προληπτικά κατοικίες. Αττική | λαύριο | πυρκαγιά | φωτιά. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Όλες οι ειδήσεις για φωτια λαυριο. Για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο λαύριο, η πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της αγριλέζας. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Προληπτικά εκκενώνονται τρεις οικισμοί στο λαύριο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή. Νέα φωτιά στον μαρμαρά χαλκιδικής: Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής από τον δήμο λαυρεωτικής. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Η μεγάλη φωτιά στην περιοχή τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ με εντολή των νίκου χαρδαλιά και στέφανου κολοκούρη θα ξεκινήσει έρευνα για το αν έγινε εμπρησμός.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η στιγμή που προσθαλασσώνεται καναντέρ (video). #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Ειδικότερα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην πούντα ζέσα του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά είναι πολλά χιλιόμετρα κάλεσε τους πολίτες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται να κατευθύνονται είτε προς λαύριο, είτε.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στο Λαύριο - Έξι ...
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στο Λαύριο - Έξι ... from cdn.cnngreece.gr
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτιά ξεκίνησε από το δάσος στην περιοχή νεράκι, που βρίσκεται σχετικά κοντά στην πούντα ζέζα, στον δήμο. Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες. Η μεγάλη φωτιά στην περιοχή τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ με εντολή των νίκου χαρδαλιά και στέφανου κολοκούρη θα ξεκινήσει έρευνα για το αν έγινε εμπρησμός. Δείτε δρομολόγια πλοίων για κέα τζιά λαύριο. Η φωτιά σύμφωνα με τον ίδιο κινείται προς τον άγιο κωνσταντίνο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή νεράκι στο λαύριο πολύ κοντά στην ελληνική βιομηχανία όπλων, που δεν απειλείται άμεσα. Πληροφορίες ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ώρες, ημερομηνίες, τιμές.

Για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο λαύριο, η πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της αγριλέζας.

Αττική | λαύριο | πυρκαγιά | φωτιά. Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο λαύριο. Πέμπτη, 16 ιουλίου 2020, 13:17. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική μετά από φωτιά στο λαύριο. Όλες οι ειδήσεις για φωτια λαυριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Δείτε δρομολόγια πλοίων για κέα τζιά λαύριο. Με εντολή του δημάρχου καρύστου, εκκενώθηκαν νωρίτερα προληπτικά κατοικίες. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο λαύριο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Βελτιώνεται η κατάσταση της φωτιάς στο λαύριο με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να παραμένουν ισχυρές στο σημείο. Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής από τον δήμο λαυρεωτικής.